Video’s over installeren, monteren en kalibreren

|   Nieuwsbrief

Bekijkt u liever een video over een product dan dat u erover leest? Dan zijn de How To video’s van SAMSON CONTROLS een must! In verschillende filmpjeskrijgt u op een eenvoudige manier uitgelegd hoe u een SAMSON ventiel installeert, monteert en/of kalibreert.

Stapsgewijs

Naast een duidelijke video krijgt u ook een stapsgewijze, korte handleiding. Wilt u meer informatie over het installeren, monteren of kalibreren van het desbetreffende SAMSON ventiel? Scrollt u dan naar beneden voor aanvullende informatie, zoals technische documentatie(Data Sheet) en een uitgebreide gebruikershandleiding (Installation & OperatingManual).

Fail Close / Fail Open

Naastbovenstaande video’s zijn ook instructies beschikbaar voor het ombouwen van een aandrijving van veersluitend naar veeropenend en vice versa.

 

Beschikbaar

Op dit moment zijn video’s beschikbaar voor SAMSON ventieltypes 3241, 3271, 3277, 3725 en 3730.

 

SAMSON CONTROLS

SAMSON CONTROLS is één van de ruim 200verkoopkantoren van SAMSON. Dit verkoopkantoor is gevestigd in Texas en richt zich op de Noord-Amerikaanse markt. Het biedt ter plekke lokale verkoop, service & productie, online handige video’s en veel informatie over de producten van SAMSON.