Even voorstellen: onze nieuwe collega's!

|   Nieuwsbrief

Het afgelopen jaar heeft SAMSON drie nieuwe collega’s verwelkomd: Paul van Vliet, Pieter Meyboom en Majenka van der Gaag. Paul is onze nieuwe Finance Manager. Pieter en Majenka zijn in dienst gekomen als Sales Engineer Binnendienst. Wij stellen ze graag aan u voor!

Paul van Vliet

In februari is Paul begonnen als leidinggevende op de afdeling Finance. Voorheen was Annemiek Kloosterman hiervoor verantwoordelijk, maar zij is met vervroegd pensioen gegaan. Naast zijn functie als Finance Manager vallen ook alle personeelszaken onder zijn taken.

Na zijn HBO-opleiding SPD (bedrijfsadministratie) heeft hij verschillende financiële functies bekleed, waaronder Financial Controller bij Rolls-Royce. 

Paul is getrouwd, woont in Zoetermeer, heeft drie kinderen en is vaak op zijn fiets te vinden. Ook houdt hij van lange wandeltochten en fotograferen.

Pieter Meyboom

Pieter Meyboom is op 1 september jl. als Sales Engineer Binnendienst begonnen bij SAMSON. Hij heeft het stokje overgenomen van Hans Geerling, die aan het genieten is van zijn welverdiende pensioen. Als Sales Engineer Binnendienst is Pieter verantwoordelijk voor het maken van offertes, beantwoorden van vragen en adviseren over SAMSON regelventielen en componenten voor de procesindustrie.  

Na zijn opleiding op het grafisch lyceum is hij de commercieel technische kant opgegaan, met specialisatie hydrauliek. Werkervaring heeft hij opgedaan bij verschillende bedrijven in de Industriële Automatisering, waaronder Swagelok, Saint Gobain, ERIKS en Parker. 

Samen met zijn vriendin woont hij in Hoogvliet. Naast dat hij liefhebber is van muziek, is hij ook vaak te vinden in de sportschool of rijdt hij op zijn motor.

Majenka van der Gaag

Onze derde nieuwe aanwinst is Majenka van der Gaag. Ook zij versterkt het team van de Technische Verkoop. Als Sales Engineer Binnendienst heeft zij dezelfde werkzaamheden als Pieter. Majenka werkt parttime en is bereikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag.

De afgelopen jaren heeft zij reeds als Sales Engineer kennis opgedaan van afsluiters en techniek bij verschillende bedrijven in de Industriële Automatisering, waaronder ERIKS en Red Point.

Majenka is 32 jaar en woont samen met haar man en zoontje (4 jaar) in een jaren 20-woning in Rijswijk. In haar vrije tijd is ze te vinden bij haar paard. Daarnaast doet ze graag aan kickboksen. Verder heeft ze een moestuin met kippen, wat veel tijd in beslag neemt.

Wij wensen onze nieuwe collega’s vele jaren werkplezier toe bij SAMSON!