Certified FOCUS-1 SALES OFFICE

|   Nieuwsbrief

Onlangs heeft FOCUS-ON aan een groep medewerkers van SAMSON REGELTECHNIEK een training gegeven over FOCUS-1. Sinds kort kan SAMSON in Zoetermeer zich dan ook een certified FOCUS-1 SALES OFFICE noemen. Dit betekent dat wij klanten kunnen ondersteunen en informeren over FOCUS-ON en FOCUS-1.

Red Dot Design Award

De door KROHNE en SAMSON gezamenlijk ontwikkelde FOCUS-1 is het nieuwe slimme regelventiel van de toekomst. Deze smart proces node is voorzien van flow-, druk- en temperatuursensoren en voor het eerst gepresenteerd in september 2019. Het ventiel ontving de prijs in de categorie Industrial Equipment, Machinery en Automation voor besturingssystemen.

Training

Juan Keuzenkamp, Business Development Leader bij FOCUS-ON, begon met de introductie van het FOCUS-1 concept en legde de toegevoegde waarde uit van het combineren van zowel ventiel- als sensortechnologie. Vervolgens nam Vijay Kabboor, Product & Application Manager bij FOCUS-ON, de deelnemers mee in de wereld van applicaties en P&ID’s.


Certificaat

Aan het eind van de dag overhandigde Juan het officiële certificaat aan Hans Zwart, Managing Director bij SAMSON REGELTECHNIEK, als bewijs van een succesvol afgesloten trainingsdag.