Webinar: "Flow Optimized Control Using Sensors"

  Nieuws

Op donderdag 11 november a.s. om 11.00 uur zal George Borst, Business development Leader BeNeLux bij FOCUS-ON, een webinar geven over de mogelijkheden en voordelen van slimme integratie van sensoren, rekenkracht en regelklep in één instrument.

Wat kunt u verwachten?

In dit webinar word u aan de hand meegenomen in de nieuwe ontwikkeling van KROHNE & SAMSON genaamd FOCUS-ON. FOCUS-ON integreert sensoren, rekenkracht en regelklep in één instrument waardoor een nieuwe regel filosofie ontstaat met voordelen op productie level, control level en supervision level. George Borst, Business development Leader BeNeLux, zal na het toelichten van de filosofie en de modulaire opbouw van het product, aan de hand van applicaties inzichten geven in de voordelen voor de procesindustrie.

De continue evoluerende technologieën om ons heen vraagt adaptatie van zowel mens als machine. Dagelijks profiteren consumenten van nieuwe technologieën en ontwikkeling.  Ook in de Procesindustrie is deze evolutie zichtbaar. Wij bevinden ons in tijden van vergrijzing waarbij de ‘’nieuwe generatie’’, die digital-native is, het hoofd moet kunnen bieden aan vergevorderde technologieën op het gebied van zowel sensoren, regelingen, communicatie als dataverwerking. Er is behoefte aan slimmere, meer verbonden, veilige en modulaire instrumentatie, wat onze ambitie heeft aangewakkerd om een radicale evolutie in de industrie teweeg te brengen. oor gebruik te maken van bewezen sensor- (KROHNE) en regeltechnologie (SAMSON) in combinatie met Machine Learning (AI) zijn wij in staat te FOCUSsen op een nieuwe manier van control.

Webinar
Event dates:
Beginning:
End:
2021-11-11 11:00 Uhr
2021-11-11 11:45 Uhr